Afgelopen zomer na een lange stilte van musiceren, was het tijd om de leden van de “Nieuwstraat Bigband” weer bij elkaar te roepen. Door de corona was repeteren helaas niet mogelijk, maar gelukkig is mijn achtertuin groot genoeg om een klein etentje te organiseren. Mijn vrouw had weer flink haar best gedaan en zodoende was er toch een mooi en lekkere afsluiting van het seizoen. Helaas gaat onze bassist ons verlaten vanwege een andere baan en zijn we op zoek naar een nieuwe bassist. Tevens is er ook ruimte voor een pianist en blazers. Mocht je het ook leuk vinden om op maandagavond te musiceren met een leuke groep volwassenen, kom dan een keer langs om mee te spelen. We repeteren van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van Gigant in Apeldoorn. Voor meer informatie, klik hier.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *